Colour Square Bag GRS Recycled Cotton (150 g/m²) väska

Välj Variant

Colour Square Bag GRS Recycled Cotton (150 g/m²) väska

WoW! Shoppingväska med långa handtag, tillverkad i 78% återvunnen bomull och 19% återvunnen polyester (150 g/m²). GRS-certifierad. Total andel återvunnet material: 97%. Kapacitet ca. 12 liter.


Pris 36,40 kr


   Alltid personlig service
   Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

Antal


Produktfärg

Vit

Märkning

Screentryck på baksidan (240 x 240 mm)

Screentryck på framsidan (240 x 240 mm)


Totalt pris kr
Visa uträkning

Prisspecifikation

Fråga oss


Om: Colour Square Bag GRS Recycled Cotton (150 g/m²) väska
st




WoW

WoW-kollektionen är profilprodukter från Promotiv som har fokus på hållbarhet. Handling är alltid starkare än ord och den här kollektionen gör det möjligt för oss alla att välja en mer miljövänlig väg framåt.


Visa samtliga produkter från WoW
Artikelnummer 426310
Material återvunnen bomull;återvunnen polyester
Längd 38 cm
Bredd 8 cm
Höjd 42 cm
Vikt 95 gram
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.
Lagersaldo 2243 st i lager
Kommande 450 st den 25-04-2024