FOODIE elektrisk mjölkskummare

Välj Variant

FOODIE elektrisk mjölkskummare

Foodie mjölkskummare är inbjudande med sin funktionella och användarvänliga design. Mjölkskummaren har olika 3 program, eftersom den båda kan skumma varm och kall mjölk samt värm mjölk utan att den skummas. Behållaren har Teflon®-beläggning på insidan som säkerhetsställer att mjölken inte bränner fast och gör det lättare att rengöra behållaren. Teflonbeläggningen är fri från de skadliga fluorerade PFOA. De 2 medföljande visparna och locken kan köpas som reservdel. Alla elektriska föremål i FOODIE-serien kan tas isär så att de rena material kan återvinnas till nya produkter.


Pris 760,00 kr


   Alltid personlig service
   Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

Antal


Produktfärg

White


Totalt pris kr
Visa uträkning

Prisspecifikation

Fråga oss


Om: FOODIE elektrisk mjölkskummare
st
RIG-TIG

RIG-TIG (VERKLIGEN på danska) är ett prisbelönt danskt varumärke med fokus på köks-relaterade produkter. Produkterna håller en fin balans mellan estetik och funktion. RIG-TIG är en del av designhuset Stelton och man samarbetar med välkända skandinaviska formgivare som Jens Fager, Halskov & Dalsgaard Design, Cecile Manz mfl.


Visa samtliga produkter från RIG-TIG
Artikelnummer Z00607
Material ABS-plast;Rostfritt stål;AS plast
Designer UNIT 10
Serie ELECTRICAL APPLIANCES
Skötselråd Låt kannan svalna innan den rengörs. Ta bort locket och visparna från kannan och diska i varmt vatten och lite diskmedel. Kannan och sockeln: Rengör kannan efter varje användning, spola och rengör insidan med varmt vatten och diskmedel och en icke-slipande trasa. Torka sedan med en mjuk handduk. Rengör med en mjuk och våt trasa. För att undvika repor på ytan av rostfritt stål får aldrig slipande rengöringsmedel, hårda nylonborstar eller metallborstar användas. Rengör aldrig med metallföremål och använd aldrig slipmedel. Apparaten tål inte maskindisk.
Mått (BxHxD) 19.5x9.5x9.5 cm
Vikt 786 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.