PROFILKLÄDER

Berkeleys produktert är lite utöver det vanliga. Snygg design och väldigt moderiktiga plagg som står för en väldigt hög kvalité till både män och kvinnor. Ett märke som vi på PR Active jobbat med i över 10 år och har väldigt många nöjda kunder som gillar Berkeleys plagg. Har du inte provat så är det hög tid!
Matterhorns sortiment är oerhört prisvärt!  Produkter med mycket bra funktion till olika ändamål och med ett fantastiskt sortiment på framförallt jackor till herr-och dam.

 

 

Produkter från New Wave är oerhört prisvärda och är vår bas i profilsortimentet. Här hittar du väldigt bra basprodukter som passar i i alla företag och föreningar. Ett enormt stort sortiment och färger som passar de flesta!

Texstar kläderna har den rätta skärningen, snygg passform, rätt färg och är i rätt material. Med rätt detaljer och rätt funktioner. Kläderna är en symbol i tiden som hjälper till att profilera ditt företag. Trivs medarbetarna i dem blir de ännu bättre företagsrepresentanter.

Texstar är sådana plagg.

 

 

Hörnstenarna i TEE JAYS är fortfarande kvalitet och design – våra designer och konstruktörer utvecklar design och kvaliteter på textilierna kontinuerligt. Resultatet är en av Europas mest unika basic kollektioner. En kollektion med den bästa kombination av kvalitet och pris.